LEER ONS KENNEN

OVER LEADLE

GROEI GEORIËNTEERD

LEADLE, gOED GEVONDEN

Leadle heeft zich gespecialiseerd in het leveren van leads aan specifieke branches waar specialistische kennis voor vereist is en die veelal een 24/7 bereikbaarheid en service verlenen. 

Onze kracht zit hem in het gebruik van ons eigen uitgebreide netwerk van websites en de ruime ervaring met het inzetten van de juiste online marketing tools om vraag (de potentiele klant) en het aanbod (de juiste vakman) bij elkaar te brengen.

In de afgelopen 10+ jaren hebben wij ons bewezen door onze vakmannen te voorzien van een constante stroom aantal leads en daarbij ook constante kwaliteit te leveren. Leadle heeft in de afgelopen 10+ jaren een groei doorgemaakt en hierdoor al onze klanten ook. 

01

Professioneel

02

Gefocused

03

Betrouwbaar

ALLES ZELF DOEN IS OPTELLEN
SAMENWERKEN IS VERMENIGVULDIGEN

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

aL 10+ JAAR PARTNER IN GROEI

Vroeger werd er door veel bedrijven geadverteerd in print media, zoals de gouden gids, om de vindbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Het probleem was echter dat de effectiviteit hiervan lastig te meten was. Met de komst van het internet werd de rol van print media steeds kleiner en werd de aanwezigheid online steeds belangrijker om de zoekende klant te bereiken. 

Omdat Leadle deze verschuiving vroegtijdig herkende en begreep dat het voor veel vakmannen niet realistisch was om ook het volledige online marketing spel eigen te maken, begonnen wij met het genereren en leveren van leads aan deze vakmannen. Hiervoor ontwikkelden wij een geheel nieuw telefonisch systeem om ervoor te zorgen dat de klant bij de juiste vakman in de juiste regio uit zou komen en begonnen wij met het bouwen van branche specifieke netwerken van diverse websites. Ook begonnen wij, als eerste in Nederland, met het pay-per-lead systeem. Alleen en achteraf betalen wat je ontvangt, in plaats van vooraf pakketten afnemen. Deze werkwijze en expertise heeft ervoor gezorgd dat onze klanten konden groeien. Het is dan ook niet zo raar, dat zo ongeveer alle vakmannen waar wij meer dan 10 jaar geleden mee begonnen nog steeds klant zijn.

WAAROM MOEILIJK DOEN ALS WE HET SAMEN KUNNEN DOEN?