LEADS LEVEREN

WERKWIJZE

DE LEADLE MANIER

LEADS GENEREREN

Om leads te genereren heeft Leadle diverse online netwerken ontwikkelt, waar op verschillende manieren online promotie voor wordt gemaakt. Door de juiste communicatie sterk in te zetten, kunnen wij al meer dan 10 jaar onze klanten helpen in de groei van hun bedrijf. Gemak voor alle partijen is de sleutel tot onze succesformule. Hoe Leadle leads levert volgens een no cure no pay model kunt u hieronder lezen. 

Testen? Twijfelt u of de Leadle manier bij u past? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u geheel vrijblijvend aansluiten op ons systeem, zodat u zelf kunt ervaren of het bij u past. De eerste 3 Leads ontvangt u van ons. Bevalt het? Dan hoeft u niet te doen en blijft u leads ontvangen. Is het toch geen goede match? Dan kunt u ons bellen en halen wij u direct weer uit ons systeem.

 

Om een samenwerking te beginnen hoeft u bij Leadle niet een langlopend contract aan te gaan, ook geen abbonnement af te sluiten of pre-paid pakket af te nemen. Het systeem dat wij gebruiken om onze klanten te verbinden met de leads is door onszelf ontwikkeld en u kunt binnen enkele minuten aangesloten zijn om uw eerste lead te ontvangen.

Wanneer u aangesloten bent als Leadle klant in de door u gekozen regio, beginnen automatisch onze online netwerken en campagnes te draaien en hun werk te doen. Via een ingenieus telefoonsysteem komen deze telefonische leads direct uit bij de juiste Leadle klant binnen de desbetreffende regio. Door het inzetten van de juiste communicatiemiddelen zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod nauw op elkaar aansluiten en elkaar vinden.

Een oproep die u via Leadle ontvangt herkent u, doordat u een vooraankondiging krijgt op het moment dat u de telefoon opneemt. Op deze manier kunt u ook gemakkelijk zelf bijhouden hoeveel leads u via onze netwerken en campagnes hebt ontvangen. Toch brengen wij niet elke ontvangen oproep in rekening, wij registreren namelijk alleen de telefoongesprekken langer dan 30sec als een facturabele lead. 

U ontvangt aan het einde van een zelf gekozen factuurperiode (per twee weken of per maand) een factuur en een specificatie van de door Leadle geleverde oproepen, deze kunt u ter controle gebruiken. De factuur dient vervolgens binnen 7 dagen te zijn voldaan. Leadle factureert enkel de geleverde leads waarvan de oproep langer dan 30 seconde duurde, maar wij hanteren wel een 80% regel. Dit houdt in, dat minimaal 80% van de door Leadle geleverde oproepen ook daadwerkelijk beantwoord dienen te worden en minimaal gefactureerd worden. Dit is belangrijk voor de betrouwbaarheid van onze netwerken en dus ook voor uw eigen succes.